تحولات منطقه

نشریه دی‌پرسه نوشت، در نشست روز گذشته وزیران خارجه اتحادیه اروپا در کی‌یف که برای نشان دادن همبستگی اروپایی‌ها در مقابل روسیه برگزار شد، وزیر خارجه سوئد یادش رفت پاسپورتش را با خودش بیاورد و به همین دلیل به اوکراین راهش ندادند!

وزیر خارجه سوئد را به اوکراین راه ندادند چون پاسپورت یادش رفته بود!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس‌آنلاین به نقل از ایسنا، این نشریه اتریشی گزارش داد، «توبیاس بیلستروم»، وزیر امور خارجه سوئد نتوانست در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در کی‌یف شرکت کند زیرا پاسپورت خود را فراموش کرده بود و مرزبانان به سادگی اجازه عبور به او ندادند!

همچنین وزیر خارجه مجارستان (که از همان ابتدا حاضر نشد در این نشست شرکت کند)، وزیر خارجه لهستان و نیز لتونی (که کرونا گرفته بود) نیز در این نشست حاضر نشدند.

به نوشته دی پرسه، فراموش کردن پاسپورت برای وزیر خارجه بهانه‌ای ضعیف در سطح دانش‌آموزان کلاس سوم دبستان به نظر می‌رسد!

منبع: خبرگزاری ایسنا

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha